Tästä on vaikea puhua

Pine, Emilie

Intiimit ja omakohtaiset kirjoitukset käsittelevät naiseutta ja perhettä paljastaen ihmisen häpeän ja haurauden.

Siskokset löytävät isänsä korfulaisesta sairaalasta vailla hoitoa ja ihmisarvoa. Itsepäinen isä ei edes halua hoitoa, saati palata kotiin Irlantiin, mutta ei häntä voi hylätä sairaalasänkyynkään.

Isän alkoholismi on yksi Emilie Pinen kirjan kipeistä aiheista - niistä joista on vaikea puhua. Pine käsittelee mieltä ravistelevia kysymyksiä kirjoittaessaan vanhempiensa erosta, rajuista teinivuosistaan, -lapsettomuudestaan sekä kokemastaan seksuaalisesta väkivallasta. Lopulta hän kirjoittaa myös lohdusta.
Tästä on vaikea puhua on havahduttava kirja kaikille, jotka miettivät, ovatko he tarpeeksi naisellisia tai miehekkäitä, tarpeeksi haluttavia tai älykkäitä, tarpeeksi kilttejä tai rohkeita.

Emilie Pine on nykydraaman apulaisprofessori University College Dublinissa. Hän on julkaissut niin tieteellisiä kuin kaunokirjallisiakin teoksia. Tästä on vaikea puhua valittiin Irlannissa vuoden kirjaksi 2018, ja se on herättänyt valtavasti huomiota ympäri maailmaa.

 

Kustantaja: Atena
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523006577
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.