Jaettu maapallo

Marshall, Tim

Raha, rotu, uskonto ja politiikka jakavat ihmiskuntaa. Euroopan rajoille on viime vuosina noussut yhtä paljon aitoja ja muureja kuin kylmän sodan aikana. Liberaali demokratiamme on uhattuna, kun ääripolitiikka ja rajojen vahvistaminen kohtaavat räjähdysherkän siirtolaiskysymyksen.
Kaikkialla maailmassa pelko ja epäluulo nostattavat uusia jakolinjoja sekä maastoon että ihmisten mieliin. Jaettu maapallo kertoo, millaisia vaikutuksia on yhä kiihtyvällä jaolla meihin ja muihin. Miten Kiinan politiikkaa vahvistaa palomuuri, joka pysäyttää tietoliikenteen maan rajoille? Miksi presidentti Trumpin vaatimus muurista Meksikon rajalle on vain toistoa Yhdysvaltojen historiasta? Puretaanko Israelin ja Palestiinan välistä teräsaitaa koskaan?
Kun vedetään raja tai rakennetaan muuri, syntyy politiikkaa. Nykyhetken päätökset piirtävät rajalinjat ihmiskunnan tulevaisuudelle.

Brittiläinen Tim Marshall on kansainvälisen politiikan asiantuntija, jolla on yli 30 vuoden kokemus toimittajan työstä. Marshall on raportoinut kriiseistä Kroatiasta Kosovoon ja Afganistanista Syyriaan. Hänen edellinen teoksensa Maantieteen vangit on ollut myynti- ja arvostelumenestys.

Kustantaja: Atena
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523005426
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 32.5

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.