Terve vaan ja onnea!

Rydén, Daniel

Supersuosittu sarja jatkuu


Olisiko syntynyt vallankumousta, elleivät Che Guevara ja Fidel Castro olisi törmänneet juhlissa Mexico Cityssä? Saiko Wikileaks alkunsa hakkerimessuilla, kun Julian Assange tapasi Daniel Domscheit-Bergin? Olisiko maailma yhtä pizzaa köyhempi, ellei kuningatar Margherita olisi kehaissut napolilaista kokkia?

Intohimoisista suudelmista neronleimauksiin, rauhansopimuksista sodanjulistuksiin ja agitaattoreista avaruuslentoihin - kun ihmisten polut risteävät, historia voi kääntyä yllättävään suuntaan. Kukaan ei voinut etukäteen aavistaa, kuinka paljon maailmaan vaikutti Karl Marxin ja Friedrich Engelsin kahvihetki Pariisissa. Entä miksi ihmeessä Mannerheim vei Dalai lamalle lahjaksi kaksintaistelupistoolit.

Terve vaan ja onnea! kertoo 101 viihdyttävää tositarinaa maailman ja Suomen historian kulkua muuttaneista kohtaamisista. Teos on itsenäinen jatko-osa kymmeniätuhansia kappaleita myyneeseen menestyssarjaan, jossa ovat ilmestyneet Maailmassa on virhe, Maailman pisin pajunköysi ja Maailma on outo.

 

Kustantaja: Atena
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523003446
Ilmestymisvuosi: 2017
Kirjastoluokka: 90.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Kulttuurihistoria

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 12
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.