Ettek te tied kuka min olen?  Ylimielisyyden historiaa
Ei saatavilla

Ettekö te tiedä kuka minä olen? Ylimielisyyden historiaa

Turunen, Ari

Onnittelut! Tämä on todennäköisesti paras kirja, minkä tulet koskaan lukemaan! Niinpä niin: meillä ihmisillä on aina ollut kovin suuret luulot itsestämme. 
Hauska ja viisas teos johdattaa ylimielisyyden lähteille. Mikäpä muukaan olisi ollut syynä ihmiskunnan suurimpiin katastrofeihin kuin valtaapitävien omahyväisyys. Neuvostoliitossa suunniteltiin 1930-luvulla, että kaikkien Siperian jokien virtaussuunta pitää kääntää päinvastaiseksi. Enronin toimitusjohtaja taas uskoi, että ahneus oli paras motivaattori. Entä mitä voimme oppia Espanjan kuninkaan Filip III:n vaatimattomuudesta: hän paloi kuoliaaksi takkansa ääreen, koska hoviväki ei löytänyt riittävän nopeasti palvelijaa, jonka työnä oli siirtää kuninkaan nojatuolia. 
Tämä on kirjan neljäs, päivitetty painos, vaikka mikään ei olekaan muuttunut: valtaapitävät ovat yhtä ylimielisiä kuin ennenkin. 
VTL Ari Turunen (s. 1966) on tetokirjailija ja toimittaja. Ettekö te tiedä, kuka minä olen on ollut kansainvälinen menestys. Sen oikeudet on myyty kuuteen maahan, ja Saksassa kirjaa on painettu jo 10 000 kappaletta.

Kustantaja: Atena
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523002715
Ilmestymisvuosi: 2016

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.