Sokeat linnut

Poznanski, Ursula

Leirintäalueelta Salzburgissa löytyy kaksi ruumista: nuori mies on ammuttu ja nainen kuristettu. Voisiko teko olla torjutun rakastajan kosto? Murhatut eivät kuitenkaan näytä olleen koskaan missään tekemisissä keskenään. Johtolankoja ei kerta kaikkiaan ole.

Salzburgin rikospoliisin etsivä Beatrice Kaspary lähtee seuraamaan uhrien jättämiä sähköisiä jalanjälkiä. Facebookissa Beatricea onnistaa: molemmat murhatut kuuluivat ryhmään, jossa keskustellaan runoudesta. Ryhmän jäsenet yhdistävät runoja tunnelmallisiin valokuviin ja jakavat niitä muille. Hyvin harmitonta.Vai onko? 

Beatrice huomaa, että runoihin vaikuttaa kätkeytyvän viestejä, jotka on tarkoitettu vain pienelle osalle ryhmän jäsenistä. Ne ovat synkkiä viestejä, jotka kertovat pelosta ja kuolemasta. Ja sitten kuolee seuraava runouden ystävä.

Sokeat linnut on Ursula Poznanskin (1968) toinen romaani hehkutetussa Beatrice Kaspary -trillerisarjassa. Sarjan ensimmäistä osaa Viisi on myyty Saksassa yli 100 000 kappaletta.

Kustantaja: Atena
Sidosasu:
ean: 9789523000742
Ilmestymisvuosi: 2014
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.