Rakkautta ja valoa
Ei saatavilla

Rakkautta ja valoa

Salonen, Arto O.; Kurenlahti, Mikko; Jaaksi, Ari

Rakkautta ja valoa on kahden kestävyyskysymyksiin perehtyneen tutkijan ajankohtainen puheenvuoro ihmisen mahdollisuuksista ottaa haltuun oma kertomuksensa yhä epävarmempana näyttäytyvän tulevaisuuden edessä. 

Nykyisessä suoritusyhteiskunnassa juoksemme aina vain nopeammin, mutta emme silti saavuta sitä, mitä tavoittelemme. Kun elämän päämäärä on jatkuva elintason nousu, siitä tulee suoritus, jonka onnistumista mitataan numeroilla. Silloin riittämättömyys, merkityksettömyys ja tarkoituksettomuus saavat sijaa kokemuksissamme. 

Kilpailuun, suorittamiseen ja kuluttamiseen perustuvalle hyvän elämän tavoittelulle on vaihtoehtoja. Jokainen ohikiitävä hetki on mahdollisuus määritellä uudestaan, minkälainen elämä on elämisen arvoista. Tämän kirjan voima on myönteisissä tulevaisuuskuvissa, jotka antavat muodon muutokselle kohti parempaa ja samalla kyseenalaistavat vallitsevien ajattelu- ja toimintamallien mielekkyyttä. Teos pureutuu rakkauteen ja valoon: niihin kahteen voimaan, jotka viitoittavat tietä kohti hyvää tulevaisuutta. 

Professori Arto O. Salonen (oik.) on tulevaisuuden tekijä, joka on kiinnostunut ihmisenä kasvamisen mahdollisuuksista tekoälyistyvässä yhteiskunnassa, jossa elämän arvokkuus ja merkityksellisyys saavat yhä enemmän painoarvoa. 

Mikko Kurenlahti (vas.) on olemassaolon peruskysymyksistä viehättynyt uskonnontutkija, jota kiinnostavat yhteiskunnallisesti vallitsevat uskomukset maailmasta, ihmisyydestä ja elämän päämääristä. 

Ari Jaaksin kuvat tekevät näkyväksi elämän laajuutta, sen mahdollisuuksia ja arvokkuutta. 

Kustantaja: Docendo
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522919779
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 17.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Psykologia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.