Pormestari-painajainen

Häkämies, Kari

Kirjaimellisesti veriseksi äityvä kamppailu Turun ensimmäisestä pormestarin paikasta sekoittaa kaupungin ja valtakunnan poliittiset kuviot Kari Häkämiehen uutuustrillerissä, joka ilmestyy kutkuttavasti kevään kuntavaalien alla. 

Turku valmistautuu kuntavaaleihin, jossa kaupunkiin valitaan ensimmäistä kertaa pormestari. Uusi ja vanha poliittinen kulttuuri törmäävät toisiinsa. Ihmissuhteet kiristyvät tasaväkisten puolueiden välillä ja niiden sisällä. Kaksi kuukautta ennen vaaleja tunnettu kuntapoliitikko, jonka kuiskitaan mielivän myös pormestariksi, kuolee mystisissä olosuhteissa. 

Tapausta selvittämään komennetaan keskusrikospoliisin murharyhmän päällikkö ylikomisario Heikki Söder yhdessä ylikonstaapeli Matti Jorosen ja komisario Jonna Tarastin kanssa. 

Vyyhdin ratkaisussa poliisin kanssa kilpailee erikoistoimittaja Lotta Simula. Pian tapahtuu myös toinen verityö. Onko kyse politiikasta, ihmissuhteista, bisneksestä vai Ruotsiin ja Kiinaan saakka ulottuvasta tietotekniikkarikollisuudesta? 

Kari Häkämies (s. 1956) on Varsinais-Suomen maakuntajohtaja, entinen kansanedustaja ja ministeri, joka on kirjoittanut kotimaiseen politiikkaan kytkeytyviä rikosromaaneja.  

Kustantaja: Crime Time
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522919755
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.