Yksityisetsivä

Susi, Pauliina

Palkittu dekkaristi Pauliina Susi sukeltaa true crime -tietokirjassaan suomalaisten yksityisetsivien salaisuuksiin. Dekkarien työ on tuttua jännitysromaaneista, elokuvista ja tv-sarjoista, mutta harvaa tietää, että Suomessa toimii vähintään sata alan ammattilaista - kaikessa hiljaisuudessa. 

Yksityisetsivä - varjo kannoillasi -tietokirjassa tusina eri-ikäistä suomalaista yksityisetsivää kertoo työstään ja toimeksiannoistaan 1950-luvulta aina tähän päivään saakka. Tarinoita riittää uskottomista puolisoista ja petollisista auervaaroista, ketkuista liikemiehistä ja velkojiaan pakoilevista toimitusjohtajista. 

Työpaikoilla vedetään surutta välistä, kun tilaisuus tekee varkaan. Yksityisetsivä voi päätyä käräyttämään niin tupakka-askien vohkijan kuin kokonaisten yritysten kaapparit. Muutama mehevä murhajuttukin on kohdalle osunut. 

Digitalisaatio ja kiristynyt yksityisyyden suoja on muuttanut dekkarinkin työn luonnetta. Entä millaista on yksityisetsiväkurssilla tai valheenpaljastustestissä? Pauliina Susi vie lukijan matkalle, joka yllättää vähän väliä. 

Pauliina Susi (s. 1968) työskentelee vapaana kirjailijana. Hän sai vuonna 2016 Vuoden johtolanka -palkinnon verkkourkintaa käsittelevästä dekkaristaan Takaikkuna.  

Kustantaja: Docendo
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522919670
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.