Olli - yhden miehen varietee

Kotro, Arno; Lindholm, Olli

"Uudet sukupolvet puhuu syömisestä. Kun me oltiin nuoria, puhuttiin juomisesta."

Olli Lindholm on monesta tuttu. Parhaiten hänet tunnetaan Yö-yhtyeen laulajana. Takana on tuhansia keikkoja ja miljoonia kilometrejä - ja miljoona myytyä levyä. Suomalaisista bändeistä Yön levymyynnin ylittää vain Eppu Normaali.Iskelmä-Finlandian Olli pokkasi vuonna 2008. Kulta-, platina-, tuplaplatina ja multiplatinalevyjä on tullut yhteensä kolmisenkymmentä. Televisiosta hänet tunnetaan muun muassa Idols-tuomarina ja The Voice of Finlandin pitkäaikaisena tähtivalmentajana.Olli Lindholm on mies, jonka bändiä rakastetaan - ja rakastetaan vihata. Kaikilla tuntuu olevan Yöstä ja Ollista mielipide.

Mutta millainen on oikeasti tämä 35 vuotta rocklavoja kiertänyt mies: mitä hän ajattelee rockin nykytilasta, menestyksestä, faneista, mediasta, tulevaisuudesta? Mitkä ovat hänen toiveensa ja pelkonsa, haaveensa ja heikot kohtansa?

Arno Kotro on käynyt Ollin kanssa intensiivisiä ja yllättäviäkin keskusteluja, ja niistä syntyi tämä kirja. Ehkä kaikki ei ole sitä miltä näyttää.Arno Kotro (s. 1969) on helsinkiläinen filosofian opettaja ja kolumnisti.

Kustantaja: Docendo
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522914071
Ilmestymisvuosi: 2017

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.