Kuningatar ruutuun E5

Salo, Pekka

Poliisivankila Etelä-Afrikassa, parinvaihtoklubi New Yorkissa, Stasin arkistolabyrintti DDR:n Berliinissä, oikeuslääkärin työpöytä Helsingissä, Venezuelan presidentin palatsi Caracasissa ja riitelevän pariskunnan mökki Kuopion Sorsasalossa.

Lukija pääsee helsinkiläisen toimittajan ja kirjailijan Pekka Salon mukana tutustumaan lontoolaisen prostituoidun toisenlaiseen keikkaan, sipoolaisen huumediilerin kassakaappiin, durbanilaisen kaunottaren pikkuveljen koristossuihin sekä arizonalaisen revolverisankarin ystävään, joka haluaa tulla ammutuksi. Ja totta kai myös Savonlinnan oopperajuhlille.

Pekka Salo on kirjoittanut pariinkymmeneen lehteen ja STT:lle. Toimittanut ajankohtaisohjelmia A-studioon, Ajankohtaiseen kakkoseen ja Kuningaskuluttajaan.

Hän on toiminut Tieteen Kuvalehden suomentajana ja laatinut yksitoista rikoskuunnelma Ylen radioteatterille.

Kirjailijan uralla on syntynyt seitsemän dekkaria ja novelleita viiteen kokoelmaan. Kuunnelmia on käännetty slovakiaksi ja bulgariaksi, yksi novelli espanjaksi.

 

Kustantaja: Crime Time
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789522894755
Ilmestymisvuosi: 2018
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.