Irti masennuslääkkeistä

Rostain, Jenny

Masennuslääkkeistä vieroittumisen vaikeus. 
Masennuslääkkeet on tarkoitettu tilapäiseksi avuksi, mutta niistä luopuminen saattaa olla vaikeaa. Jenny Rostainin Irti masennuslääkkeistä tarjoaa tietoja ja tositarinoita siitä, kuinka se tehdään. 

Suomessa noin puoli miljoonaa ihmistä syö masennuslääkkeitä. Lääkkeiden vaikutuksista on kirjoitettu paljon, mutta niistä vieroittumisesta on ollut saatavilla vain vähän tietoa. Irti masennuslääkkeistä käsittelee masennuslääkevieroitusta ja lääkityksen lopettamista uusimman tiedon ja potilaskertomusten avulla. Punaisena lankana on Rostainin oma henkilökohtainen selviytymiskertomus. 

Kirja käsittelee mm. sitä, miten masennuslääkkeet tarkalleen ottaen vaikuttavat ihmisaivoihin ja koko kehoomme. Samalla käy ilmi, miksi kehon palautuminen lääkityksestä ei tapahdu hetkessä. 

Kirjassa pyritään vastaamaan kysymyksiin, joihin useat lääkkeiden lopetusta yrittäneet ovat jo kauan etsineet vastauksia: miten vaikeita oireita voi lievittää, miten pitkään oireilu voi jatkua ja millaisia oireita henkilö voi odottaa vielä kokevansa. Vaikka lopettaminen tuntuu usein pelottavalta, on kirjan tarina lupaus siitä, että jokaisella on mahdollisuus toipua.  

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522799326
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 59.563
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Psykologia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.