Rimakauhua ja rakkautta Elämä jatkuu

Harrington, Carmel

Tätä et nähnyt tv:ssä

Yhteistyössä suositun tv-sarjan tekijätiimin kanssa kirjoitettu Rimakauhua ja rakkautta - Elämä jatkuu täydentää sarjan tapahtumia viidennen ja kuudennen tuotantokauden välissä.

Rachelin äkillinen kuolema sai heidät kaikki surusta sekaisin. Adamilla ei ole aikaa surra, sillä hänen on jatkettava heidän pienen poikavauvansa tähden. Enää ei ole muita kuin he kaksi, vai onko sittenkin?

Jenny tietää, että Pete on hänelle se ainoa oikea, joten yhteen muuttaminen on täydellinen ratkaisu. Jenny tosin on viimeisillään raskaana, eikä vauvan isä ole Pete. Pääsevätkö he vanhojen kaunojen yli?

Karenin ja Davidin avioero sujuu sopuisasti - ainakin siihen saakka kunnes David aloittaa suhteen asianajajansa kanssa. Arki kolmen pienen lapsen kanssa vaatii tasapainoilua, eikä se onnistu yksin keneltäkään.

Rimakauhua ja rakkautta - Elämä jatkuu täydentää tv-sarjan tapahtumia viidennen ja kuudennen tuotantokauden välissä. Kirjailija Carmel Harrington kirjoitti menestysteoksen yhteistyössä tv-sarjan tekijätiimin kanssa.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789522797926

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter2
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 10
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.