Pelon liekit
Ei saatavilla

Pelon liekit

Laine, Matti

Kaikki pelissä - firma, perhe ja henki

Viides Vitikka-dekkari Pelon liekit jättää tuskin aikaa sivun kääntämiselle. Koukuttavasta kerronnasta ja nopeista käänteistä tunnettu kirjailija Matti Laine pitää pihdeissään sekä lukijansa että päähenkilönsä.

Laitonta venekauppaa pyörittävän Elias Vitikan Firma on ajautunut velkoihin. Luottoystävän kuolema painaa miehen mieltä matalaksi, eikä parisuhdekaan kukoista. Mutta mustissa vesissä rämpiminen keskeytyy, kun joku survaisee pistoolin piipun Vitikan kylkiluiden väliin ja ilmoittaa tarvitsevansa tämän apua.

Syrjäisestä röttelöstä henkensä kaupalla paennut vanki jää kiinni. Viimeisenä oljenkortenaan hän uhkaa vainoajaansa Vitikan kostolla. "Ikävä tuottaa sulle pettymys", kuuluu ääni varjoista, "mutta Elias Vitikka on kuollut". Sitten ysimillisen laukaus halkaisee metsän hiljaisuuden.

Viides Vitikka-dekkari jättää tuskin aikaa sivun kääntämiselle. Ehtiikö Vitikka, vai ehtiikö ensin kuolema? Koukuttavasta kerronnasta ja nopeista käänteistä tunnettu kirjailija Matti Laine pitää pihdeissään sekä lukijansa että päähenkilönsä. Kummankin mieltä kärventävät epäilykset, ja kummankin sydänalassa roihuaa pelko.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522797223
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.