Sweet Manhattan Kohtaamisia tähtien kanssa

Simola, Liisa

Kun 22-vuotias Liisa Simola matkustaa New Yorkiin vuonna 1969, on vastassa lähes konkurssin partaalla oleva kaupunki, jonka rosoisuus kiehtoo seikkailunhaluista nuorta toimittajaa. Simola alkaa työskennellä vapaana toimittajana, ja edessä on kolmen vuosikymmenen mittainen löytöretki maailman kuuluisimpien ja vaikutusvaltaisimpien ihmisten elämään.

iisa Simolan ensimmäinen haastateltava on ujoksi paljastuva Andy Warhol. Vuosien varrella haastattelunauhurin äärellä istuu kymmeniä elokuva- ja taidemaailman tähtiä: Sophia Lauren, Rita Hayworth, Salvador Dali, Meryl Streep, Woody Allen, Bette Davis... Juttukeikoillaan Simola kohtaa myös monia muita kiinnostavia ihmisiä dieettiguruista Egyptin kuningattareen ja Ivana Trumpista Fidel Castroon.

Tärkeäksi tukikohdaksi muodostuu Studio 54, kaupungin muodikkain disko, jossa Simola tapaa ja haastattelee kuuluisuuksia ilta ja yö toisensa jälkeen. Tähdet kertovat yksityiselämästään yllättäviäkin asioita ja paljastavat myös inhimillisen puolensa.Sweet Manhattan kokoaa Simolan elämänmakuiset muistot ja tarinat hänen kohtaamistaan ihmisistä ja kuvaa samalla kiinnostavasti New Yorkin muuttumista kolmen vuosikymmenen aikana.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522795755

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.