Vanki 375

Owen, Nikki

Elinkautiseen tuomittu nainen pääsee salaliiton jäljille vankilaan sijoittuvassa trillerissä

Nikki Owen kietoo trillerissä Vanki 375 lukijan nopeatempoisten tapahtumien verkkoon, joka pitää otteessaan viimeisille sivuille asti.

Maria Martinez, huippuälykäs plastiikkakirurgi ja Aspergerhenkilö, astuu sisään vankilan ovista lontoolaisen papin murhasta elinkautiseen tuomittuna. DNA-todistusaineisto kertoo Marian olleen murhan tapahtumapaikalla, mutta hänellä ei ole illan tapahtumista minkäänlaista muistijälkeä. Maria on vakuuttunut syyttömyydestään. Kunnes hän alkaa muistaa tarkemmin. Outo huone. Vieraita ihmisiä. Joku tuijottaa Mariaa.

Marian lähestyessä totuutta hän sotkeutuu mysteeriin, jonka lonkerot ulottuvat valtioiden rajojen yli. Nurkkaan ajettuna Marian täytyy taistella. Ei vain todistaakseen syyttömyytensä vaan pysyäkseen elossa.

Nikki Owen kietoo Vanki 375 -trillerissä lukijan nopeatempoisten tapahtumien verkkoon, joka pitää otteessaan viimeisille sivuille asti.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522792884
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.