Los Peregrinos

Samartin, Cecilia

Cecilia Samartinin Peregrino-trilogian ensimmäisessä osassa, Senor Peregrinossa, tutustuimme Jamiletiin, nuoreen meksikolaiseen naiseen, jonka kehoa peittää valtava verenpunainen syntymämerkki. Jamilet matkaa laittomasti Yhdysvaltoihin ja alkaa kerätä rahaa leikkaukseen. Hän pääsee töihin mielisairaalaan ja saa hoidettavakseen pahansisuisen herra Peregrinon. Trilogian toisessa osassa, La Peregrinassa, Jamilet päätyy Espanjaan selvittämään, mitä herra Peregrinon nuoruudenrakkaudelle Rosalle tapahtui. Herra Peregrino lähtee seuraamaan Jamiletia Santiago de Compostelaan, heille molemmille kohtalokkain seurauksin. 

Peregrino-trilogian päätösosa Los Peregrinos alkaa dramaattisesti. Sekä Jamilet että herra Peregrino ovat sairaalassa koomassa, eivätkä Rosa, Carmen, Eddie ja Tomas voi kuin odottaa. Rosa siirrättää potilaat yhteiseen huoneeseen, sillä heitä kaikkia uhkaava vaara ei vieläkään ole ohi. Helpottaakseen odottajien tuskaa Rosa turvautuu tarinoiden parantavaan voimaan. Legenda Sinisestä ruususta kuljettaa kuulijat kauas menneisyyteen, joka liittyy odottamattomalla tavalla Jamiletin tulevaisuuteen ja Rosan menneisyyteen. 

Los Peregrinos on unohtumaton tarina rohkeudesta, kauneudesta ja rakkauden voimasta. Jokaisen Peregrino-fanin on luettava tämä! 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522792143
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.