Kuminakujan Julle ja Kauri hiipparijahdissa

Raekoski, Essi

Julle laskee päiviä kesälomaan, Kauri käsikirjoittaa koulun kevätjuhlanäytelmää. Ystävykset asuvat perheineen samassa talossa Kuminakujalla. Lasten arki muuttuu, kun pihalla tehdään havaintoja epäilyttävästä hiipparista. Aikuiset suhtautuvat uhkaan vakavasti: jopa talon omat kesäjuhlat ovat vaarassa peruuntua. Jännittäviltä käänteiltä ei säästytä, kun Julle ja Kauri päättävät ottaa ohjakset omiin käsiinsä. Alkaa rohkeutta koetteleva hiipparijahti.

Essi Raekoski (s. 1988) on helsinkiläinen esikoiskirjailija, joka haluaa lisätä lasten kirjallisen kulttuurin kentälle iloisia seikkailuja ja merkittäviä kohtaamisia. Essille on tärkeää tuoda tekstissään esiin yhdenvertaisuuteen liittyviä havaintoja.

Mira Piitulainen (s. 1986) on kuvittaja ja graafikko, joka asuu ja työskentelee Hämeenkyrössä. Mira pyrkii kuvittamaan maailmasta tasa-arvoisemman, yksityiskohtia ja lämpöä unohtamatta. Kaikilla on vapaa pääsy Miran kuvien äärelle. Piitulaisen kuvittama Aada ja kiukkuleijona oli 10. myydyin kotimainen lastenkirja vuonna 2020.

 

Kustantaja: Arktinen banaani
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522704672
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 85.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter2
Rosebud Kaivopiha3
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.