Teemu Pukki Baby
Ei saatavilla

Teemu Pukki Baby

Wickström, Mika

TEEMU PUKKI BABY on kertomus enkelikutrisesta pojasta, josta kasvoi kaikkien ihailema pukinpartainen jalkapallosankari.

Matka tähtiin oli pitkä ja oikukas. Se alkoi Kotkasta, jatkui kesken lukiovuosien Sevillaan ja mutkitteli pitkin Eurooppaa, ennen kuin oikea osoite löytyi kaikkien yllätykseksi Itä-Englannista.

Tarinaan tietenkin kuuluu, ettei ihmepojasta tarvinnut maksaa edes yhtä vaivaista puntaa, kun englantilaisseura Norwich pestasi hänet.

Kotkalaiselta juniorivalmentajalta kysyttiin kerran, mikä on tuon pojan salaisuus. Valmentaja vastasi: ”Hänellä on syntymälahja.”

Tässä hauskasti kuvitetussa, tarinan muotoon kirjoitetussa teoksessa seurataan Suomen kirkkaimman jalkapallotähden vaiheita Kotkan Hovisaaresta Englannin Valioliigaan ja jalkapallon EM-kisoihin asti.

Mika Wickström on palkittu lasten- ja nuortenkirjailija, joka on kirjoittanut myös useita urheiluaiheisia tietokirjoja. Kuvittaja Arto Nyyssönen on sarjakuvataiteilija ja graafikko, jolla on kokemusta myös futisnuorten valmentamisesta.

TEEMU PUKKI BABY on tarkoitettu lapsille, nuorille ja kaikille heille, joita kiinnostaa eräs jalkapalloviheriöidemme kiehtovimmista tarinoista.

Kustantaja: Arktinen banaani
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522704412
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lapset urheilu

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.