Isku Porkkalaan!

eri tekijöitä

1940-luvun lopulla sodat ovat ohi, mutta taistelu jatkuu. Suomalainen yhteiskunta kokoaa itseään ja panostaa jälleenrakentamiseen. Neuvostokomennon alaisena olevalla Porkkalan alueella piilotellaan jotakin todella vaarallista, kenties atomipommia? Marsalkka Mannerheim kokoaa kaikkien aikojen iskuryhmän, johon kuuluvat sotajermut Viljam "Rokka" Pylkäs, Aarne "Marokon kauhu" Juutilainen, Lauri Törni ja Simo Häyhä. Neuvostoliitto ei arvosta asioihinsa puuttumista, käskyn käytyä turvallisuuspoliisi eli ns. Punainen Valpo lähtee tutkimaan Marskin ryhmän aikeita. Mutta onko atomipommi sittenkään edes pahin paha, mikä Porkkalassa piilee?

Käsikirjoittaja Vesa Vitikaisella on laaja suomalaisen historian tuntemus. Hän on sovittanut useiden legendaaristen suomalaisten sotasankarien elämäkerrat sarjakuviksi. Kuvitteellista Isku Porkkalaan -seikkailutarinaa varten Vitikainen on koonnut todella kovan tekijäjoukon. Mukana ovat mm. Anssi Rauhala, Petri Hiltunen, Jouko Ruokosenmäki, Mauri Tuure ja Mikael Mäkinen.

Kustantaja: Arktinen banaani
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789522703767
Ilmestymisvuosi: 2017
Kirjastoluokka: 85.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.