Fingerporin Iso Postilla
Ei saatavilla

Fingerporin Iso Postilla

Jarla, Pertti

Aikojen alussa yksi Karl-Barks-Stadt -sarjan maineen kasvattajia oli strippi, jossa Jeesus toteaa vaatekaupassa sovittaneensa housut asiakkaan puolesta. Naurun ohella se nostatti myös paheksuntaa. Kun sarjan nimi vaihtui Fingerporiksi, uskonnot pysyivät mukana yhtenä keskeisistä teemoista.

Fingerpori-sarjakuva tuomitaan pilkaksi myös silloin kun kyse ei ole pilkkakirveellä iskemisestä kirkon oman ristin juureen. Hyvä sarjakuva ei karta arkojakaan aiheita.
Totuus on myös se, että on mahdotonta tietää etukäteen, mistä ihmiset loukkaantuvat, mutta aina jostakin jos päättävät niin tehdä.

Pertti Jarla ei metsästä aktiivisesti pilkan kohteita, eikä harrasta järjestelmällisesti eri uskontojen ivaamista. Enää. Fingerporin uskontoesitykset ovat peräisin hänen omista kokemuksistaan koko elämän varrelta. Jarla toivookin, että häntä pidettäisiin enemmän siltojen rakentajana kuin kirkonpolttajana. Fingerporissa vallitsee ekumenia ja oppien välistä dialogia käydään kiihkottomassa sävyssä.

Fingerporin ISO postilla on täydennetty laitos aiemmin ilmestyneistä Fingerporin heräämisoppaasta ja Postillasta. Jumala, Jeesus, paavi, gurut, gootit ja apotit kuljeskelevat kaupungin kaduilla kuin tavallinen Mustanaamio ikään. Fingerporin ISO postilla on lastattu kannesta kanteen runsaita selityksiä vaatineilla, henkistyneillä Fingerpori-sarjakuvilla.

Kustantaja: Arktinen banaani
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789522703644
Ilmestymisvuosi: 2017

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.