Angry birds: Kovaa peliä Possulassa

Korhonen, Kari - Tobin, Paul

Angry Birdsit jatkavat lentoaan Arktisen Banaanin lehvien suojassa! Mukana kaikki pelistä, tv-sarjoista ja elokuvista tutut hahmot eurooppalaisten huipputekijöiden tulkintoina. Angry Birds -sarjasta julkaistaan kahta versiota, toisessa linnut ja possut seikkailevat pelihahmojensa näköisinä klassisina malleina, toisessa taas hahmot ovat elokuvan mallin mukaisia. 

 

Elokuvahahmoihin perustuva opus on todellinen Suomi-spesiaali, sillä Kari Korhonen, lintuhahmoihin erikoistunut sarjakuvamestarimme, on käsikirjoittanut useimmat sen tarinoista. Piirroksista vastaa mm. Giorgio Cavazzano. Cabazzanon on ollut yhtenä piirtäjänä myös samaan aikaan julkaistavassa sarjan toisessa teoksessa, Angry Birdsin pelihahmoihin perustuvassa kokoelmassa. Siinä suomalaisuutta edustaa käsikirjoittaja Janne Toriseva.

 

Angry Birds on huolella toteutettua ja reipasta sarjakuvaviihdettä. Äkäisten lintujen ja porsastele-vien possujen seikkailut sopivat kaikenikäisille!

Kustantaja: Arktinen banaani
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522703552
Ilmestymisvuosi: 2017

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.