Veikka ja talvi

Hypén, Tuuli

Perinteisen taidokkaalla piirrostyöllä ja hienolla luontokuvauksella ihastuttanut Veikan metsäretki saa vihdoinkin jatkoa. Veikan elämän ensimmäisen syksyn ja talven saapuessa vilkas ja utelias Veikka uskaltautuu jälleen kotikololtaan kauemmas metsään. Kesän aikana tutuksi tulleiden kavereiden touhut ovat vain muuttuneet ihan kummallisiksi. 

 

Ruskan värit ovat kauniita ja sienet kiinnostavia, mutta kaikilla eläimillä näyttää olevan kova kiire. Oravilla ei ole enää aikaa leikkiä, koska ne keräilevät vimmatusti ruokaa talven varalle. Linnut eivät juuri muuta tee kuin ahmivat marjoja kupuunsa - paitsi muuttolinnut jotka lähtevät kokonaan pois. Jotkut eläimet vaihtavat talviturkin ylleen ja siksi niitä tuskin enää tunnistaa. Kyykin vain kiertyy tylsästi talviunille. Tällainen peli ei aluksi ole Veikasta yhtään kivaa, mutta pian hän oppii äitinsä ja ystäviensä avulla vuodenkierrosta aivan uusia asioita.

Tuuli Hypen (s. 1983) on valmistunut Turun yliopistosta pääaineenaan kulttuurihistoria. Hänet tunnetaan sarjakuvistaan ja erityisesti fantasiamaailmaan liittyvistä kuvituksistaan. Veikka-sarja edustaa kaikkia ikäpolvia viehättävää lastenkirjallisuutta, josta välittyy tekijänsä rakkaus eläimiä, luontoa ja sen ilmiöitä kohtaan.

Kustantaja: Arktinen banaani
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522703002
Ilmestymisvuosi: 2016

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.