Praedor: Käärmetanssija

Hiltunen, Petri

Praedor Käärmetanssija on rankkaotteinen mutta humoristinen seikkailuromaani, joka sijoittuu Jaconian maisemiin. Kuolema on jatkuvasti lähellä, eikä sekään pysäytä mustan magian hallitsevia vihollisia. Keskiajan maapalloa muistuttavassa ympäristössä ylhäiset ja alhaiset ovat tasa-arvoisia, sillä hirviöt ja hornanhenget eivät piittaa sukupuista. 

Prinsessa Nejah myy nimensä, menneisyytensä ja kasvonsa. Entisestä aatelisneidosta tulee katutanssija, varas ja vakooja, ja lopulta koko valtakuntaa ravistelevan verisen salaliiton avain. Käärmetanssin askeleet vievät hänet Galthin slummeista aina Borvarian varjoihin asti.

Ville Vuorela (s. 1973) on yksi tunnetuimpia suomalaisia pelisuunnittelijoita ja roolipelikirjailijoita. Hän on julkaissut roolipelejä oman yrityksensä, Burger Gamesin kautta. Ensimmäinen Praedor-roolipeli ilmestyi Petri Hiltusen ja Vuorelan yhteistyönä vuonna 2000. Vuorela on kirjoittanut yli 20 pelin ohella Pelintekijän käsikirjan sekä kolme romaania, mukaan lukein ensimmäisen Praedor-romaanin Vanha koira (Jalava, 2004).

Kustantaja: Arktinen banaani
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522702876
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 5
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.