Keijo Teuras

Ural, Veli-Matti

Keijo Teuras on agentti, mafioso ja mestarivakooja. Hän on kasvattajansa Pomo Pepperonin käskyläinen. Yhdessä Pomo ja Keijo, isä ja poika, joutuvat mitä hulvattomimpiin kommelluksiin lukuisten arkkivihollisten, Venäjän ahdasmielisen hallituksen ja Pomon pahenevan alkoholismin kanssa. Hahmojen psyyke on kortilla, kun Keijo ei kykene toteuttamaan Pomon kryptisiä käskyjä.

Keijo Teuras on sarjakuva gangsterista, joka epäonnistuu tehtävissään. Sarjakuvan hauskuus perustuu mustalle huumorille, sanaleikeille, väärinkäsityksille ja poliittiselle satiirille. Sarjakuvat ovat kaksirivisiä sunnuntaistrippejä, jotka ovat ilmestyneet kvaak.fi -sivustolla sekä sarjakuvan omassa keijoteuras.wordpress.com -blogissa. Sarjakuva koostuu vaakatasossa luettavista, A5-kokoisista stripeistä. Jokainen strippi toimii itsenäisenä vitsinä, mutta useampi kerrallaan luettuina niistä muodostuu pitempiä tarinoita. Juoni etenee ja hahmot muuttuvat.

Veli-Matti Ural (s. 1991) on oululainen kasvatustieteiden opiskelija sekä sarjakuvataiteilija. Tämän lisäksi hän on Oulun sarjakuvaseuran hallituksen varapuheenjohtaja. Ural on tehnyt lukuisia sarjakuvia Oulun sarjakuvaseuran Ruutukaava-lehteen ja piirtää pilakuvia Kaupunnimedia.fi-nettisivulle. Hän on myös harrastelijanäyttelijä, joka on esiintynyt useammassa teatteriesityksessä, lyhytelokuvassa ja mainoksessa.

Kustantaja: Arktinen banaani
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522702838
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 85.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.