Fingerporin koko kuva 3
Ei saatavilla

Fingerporin koko kuva 3

Jarla, Pertti

Kolmatta Fingerporin koko kuva -kokoelmaa koristaa sekatyömies Allan Kurman rento olemus. Oluen ystävä Allan nauttii säännöllisesti Fingerpanimon tuotteita. Vuonna 2010 ravintola Plevnan panimomestari Sam Viitaniemi loi oman, keskiolutvahvuisen versionsa Fingerpori-oluesta, jota nautittiin hartaudella ympäri Suomea niin kauan kuin ensimmäistä ja toistaiseksi viimeistä keittoa riitti. 

Fingerporin koko kuva 3 -teoksessa juomahistoriallisten muisteluiden ohella Pertti Jarla kertoo, miten hänen sarjansa oheistuotteiden markkinat käynnistyivät toden teolla. Mikä tärkeintä, kolmas Fingerporin koko kuva -teos sisältää kaikki Fingerpori-stripit nelivärisinä vuodesta 2009 vuoteen 2010. 

Pertti Jarla (s. 1971) on pääosin itseoppinut humoristi ja sarjakuvataiteilija. Viimeisten kymmenen vuoden aikana hän on saanut kokea kansansuosion huiput ja heilahdukset perinpohjaisesti. Suomen kansa on ottanut Fingerporin omakseen, mikä näkyy hyvin esimerkiksi vuoden myydyimpien sarjakuvakirjojen listalla.

Kustantaja: Arktinen banaani
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522702586
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 8532

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.