Korsolainen kotiruoka
Ei saatavilla

Korsolainen kotiruoka

Mänttäri, Samuli

Korsolainen on julkisuuskuvaltaan karu, mutta oikeasti rehellinen ja aito. Korsolainen ei esitä, se vain on. Korsolainen sopeutuu ja ravitsee itseään olosuhteiden rajoittamalla, mutta parhaalla mahdollisella tavalla. Hän on tyylilleen ja kotipaikkakunnalleen uskollinen. Korsolainen kotiruoka on olosuhteiden pakosta edullista ja mutkatonta, mutta silti maukasta ja jopa kaunista. Raaka-aineina on käytetty uskollisesti Korson lähiössä kasvaneita heiniä ja sieniä mahdollisuuksien mukaan ja tietenkin paikallisia marketteja. Korsolainen on kyllästynyt kalliisiin, mutta usein keskinkertaisiin ravintola-annoksiin ja tietää, että parasta saa tekemällä itse.

Samuli Mänttäri on monissa korkeatasoisten ravintoloiden keittiöissä kannuksensa hankkinut kokki, joka tunnustaa kotiseuturakkautensa yllättävällä lähiökeittokirjalla, jossa sekä reseptit että valokuvat ovat hänen omaa käsialaansa. Vuodelle 2016 ilmestyy myös kirjaan liittyvä seinäkalenteri muistuttamaan, että kotona saa parempaa!

Kustantaja: Arktinen banaani
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522702364
Ilmestymisvuosi: 2015

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.