Kamala luonto: Minäkö hullu?
Ei saatavilla

Kamala luonto: Minäkö hullu?

Vehniäinen, Jarkko

Jarkko Vehniäisen Kamala luonto -sarjakuva esittäytyi ensimmäisen kerran Kemin sarjakuvakilpailussa vuonna 2002. Pitkien kehittely- ja kypsyttelyvuosien jälkeen sarja iski käpälänsä maakunnallisten lehtien lisäksi Helsingin Sanomiin, Metroon sekä Ilta-Sanomien verkkojulkaisuun. Sarja on saanut myös sosiaalisessa mediassa tuhansia kavereita.

Kamalan luonnon huumori on usein rankkaa ja raadollista, mutta samalla siinä yhdistyy ylväiden ajatelmien parodioiminen aitoon syvällisyyteen. Minäkö hullu? on sarjasta toimitettu, pienin tietoiskuin varustettu kokoelmateos, jossa käydään urheasti ja ujostelematta todellisten mielenhäiriöiden kimppuun.

Kansikuvapoikana tuulettaa sekopäisestä säntäilystään tunnettu kettu, kelpo esimerkki kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Ilves kärsii kausittaisesta masennuksesta ja hirven todellisuudentaju hämärtyy kumppanin kaipuusta. Onneksi ystävät, olivatpa ne petoeläimiä tai syötäväksi kelpaavia, osaavat lääkitä ja ennaltaehkäistä mielenterveyden horjahduksia kukin kykyjensä mukaan.

Kustantaja: Arktinen banaani
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522701596
Ilmestymisvuosi: 2014

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.