Viivi ja Wagner 15 - Vau, kuuma kinkku!

Juba

Kauan on kärsitty ja kärsä ojossa tutkailtu maailman sekä parisuhteen kummallisuuksia. Ekonainen Viivin ja käyttösika Wagnerin, Juba Tuomolan luoman suomalaisten suosikkikaksikon parissa on viihdytty jo viisitoista kesää.

Juba itse toteaa, ettei pureskele liiaksi ideoitaan vaan antaa hahmoilleen lähes vapaat kädet toteuttaa itse itseään. Stripit siirtyvät alitajunnasta paperille. Yksi lukija näkee Viivin ja Wagnerin parisuhdetutkielmana, toinen nauraa Wagnerin estottomuudelle, kolmas hymyilee tunnistaessaan kaikuja omasta elämästään.

Hahmot ovat vuosien aikana oppineet tukemaan toisiaan, ja kestävät hetkellisen eron, mutta pian huomaavat olevansa eksyksissä jos oma "vastakappale" puuttuu.

Tällä kertaa Wagner ottaa sikakantaa naisten "omalaatuisiin" toimiin, kuten kosmetiikan käyttöön ja siivousrutiineihin. Viivin niskaan puree toisinaan maailmantuska, mutta possupuolison maanläheisyys rauhoittaa. Viivi ja Wagner opastaa, miten toisen oikkujen hyväksyminen luo suhteelle kunnollisen perustan.

Kustantaja: Arktinen banaani
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522700568
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 85.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.