Sata vuotta karttoja
Ei saatavilla

Sata vuotta karttoja

Iltanen, Jussi

Kartat kertovat itsenäisen Suomen tarinaa. Historian tapahtumat ja käännekohdat on tallennettu kartoille, joista monet kuvaavat nyt jo unohdettuja asioita.

Kirjassa on kartta ja kuvitusta jokaiselta sadalta vuodelta 1919-2019. Kartat kuvaavat suomalaisia koskettaneita tapahtumia, ilmiöitä ja merkkipaaluja ja onpa karttoja päässyt mukaan myös erilaisiin tarinoihin ja peleihinkin. Kirjan kartat kuvaavat niin ensimmäisiä matkailukohteita, sotia ja raideliikennettä kuin slangia, Muumilaaksoa ja Helsingin olympialaisiakin. Minne evakot Suomessa asutettiin? Millaista rotukartoitusta suomalaisista laadittiin 1930-luvulla? Entä miten jytky jysähti eri puolilla Suomea 2011?

Kartografi, tietokirjailija Jussi Iltanen on koonnut arkistoista sata karttaa, jotka kertovat Suomesta ja suomalaisista vuosi vuodelta. Karttoihin liittyvät tekstit ja kuvat ohjaavat löytämään kartoista mielenkiintoisia yksityiskohtia ilmiöiden taustalla.

Kustantaja: Karttakeskus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522665959
Ilmestymisvuosi: 2019

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.