Vaihtoehtopuolue

Aalto, Sari

Vihreän liikkeen synty oli kansainvälinen ilmiö: erityisesti nuori sukupolvi tunsi huolta luonnosta jaihmisen elinympäristöstä, kaupungistumisesta ja talouskasvun seurauksista. Suomalaisen vihreän liikkeen juuret tulevat monelta suunnalta: ravintola Kasvis, ydinvoiman vastainen liike, Koijärvi, Inkoon ympäristöleiri, Lepakon valtaus ja punk, tuki kehitysmaille, ihmisoikeusasiat, pienlehdet, rauhanliike.

Vaihtoehtopuolue - Vihreän liikkeen tie puolueeksi on ensimmäinen kattava historiatutkimus suomalaisen vihreänpuolueen synnystä. Se kartoittaa vihreiden muotoutumista ja siirtymistä puoluepolitiikkaan. Vaihtoehtopuolue osoittaa, että vihreän puolueen syntymä ei Suomessa ollutsuoraviivainen: ideologia ja organisaatio saivat velloa pitkään eri vaikutteiden sulatusuunissa ennen kuin ne saivat vakiintuneen muodon. Matkan varrelle mahtui monia myyttisiksi muodostuneita tapahtumia, aatteellista pohdintaa ja ristiriitoja.

 

Kustantaja: Into
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522648853
Ilmestymisvuosi: 2018
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Into

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.