Kummolan kääntöpiiri (p)

Sainio, Pentti

Kummolan kääntöpiiri – Urheiluviihteen kulissien takaista peliä

 

Jääkiekko on raju peli, mutta vielä hurjempaa on kulisseissa, talouden ja politiikan otteluissa. Mestarijoukkuetta johtaa Kalervo Kummola, ja pelaajina ovat Harry ja Leena Harkimo, Mika Sulin, Henrik de la Chapelle sekä monet muut bisnesmiehet ja poliitikot.


Mitä salaisuuksia kätkeytyy kaukaloihin, Hartwall Areenalle ja Jokereihin? Miksi MM-kisalippujen hinnat nostettiin ennätyskorkeuksiin? Kuka käärii miljoonat,  ja onko mukana julkista rahaa?


Nyt suomalaisille areenoille ovat luistelleet myös presidentti Putinin lähipiirin superrikkaat, Gennadi Timtsenko ja Rotenbergit, ja mukana on myös Valko-Venäjän diktaattori Aljaksandr Lukasenka. Kuka saa poikittaista mailaa?

Kummolan kääntöpiiri perustuu toimittaja Pentti Sainion tutkimuksiin lähes 20 vuoden ajalta. Kummola ja jääkiekkoliitto haastoivat oikeuteen Sainion ja kustantamon - huonoin tuloksin.

Kustantaja: into20
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789522644060
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: T79.1. T36

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter2
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio3
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.