Päiväpartio (p)

Lukjanenko, Sergei & Vasiljev, Vladimir

Moskovan kaduilla, tavallisten ihmisten keskuudessa, vaeltavat Muihin kuuluvat - velhot, noidat ja vampyyrit - joista osa on Valon, osa Pimeyden puolella. Aikoinaan osapuolet sotivat toisiaan vastaan, ja kun maailma oli tuhon partaalla, solmittiin hauras aselepo. Alati heiluvaa tasapainoa valvovat Valon palvelijoiden Yöpartio ja Pimeyden Päiväpartio.

Pimeyden noita Alisa osallistuu pidätykseen, jossa Päiväpartio haluaa ottaa talteen tietämättään Muihin kuuluvan noituuden harjoittajan. Ikävä kyllä Yöpartio on ehtinyt paikalle ensin. Edessä on taistelu, jossa Alisa on menettää henkensä. Alisa lähetetään Ukrainaan keräämään Voimiaan. Siellä hän rakastuu Valon palvelijaan Igoriin. Romanssi johtaa kaksintaisteluun, jota kumpikaan ei halua voittaa ja jonka seuraukset kantavat kauas.

Sergei Lukjanenkon viisiosainen kirjasarja on sekoitus vampyyritarinaa, fantasiaa ja kauhua. Päiväpartio on sarjan toinen osa. Kaikki osat voi lukea itsenäisinä teoksina.

Kustantaja: Into
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789522644039
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: T84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.