Väkivallattomuus

Sharp, Gene

Suuret yhteiskunnalliset liikkeet ovat alkaneet tajunnan liikkeinä – väkivallattomina – halutessaan valloittaa ihmisten mielet. Suomen passiivinen vastarinta, Intian itsenäisyystaistelu, mustien kansalaisoikeusliike Yhdysvalloissa ja Baltian maiden uudelleen itsenäistyminen ovat historian esimerkkejä väkivallattomuuden voimasta suurempia mahteja vastaan.

Gene Sharpin klassikkoteos osoittaa, että väkivallaton toiminta on paitsi eettistä myös tehokasta. Määrätietoinen strateginen suunnittelu ja siihen perustuva toiminta voi tuottaa tuloksia, joita ei saavuteta pelkällä lujalla tahdolla ja julistuksella.

Väkivallattomuus-kirja on tiivis tutkimukseen perustuva tietokirja väkivallattomuudesta ja opas käytännön toimintaan. Samalla se on pamfletti väkivallattoman toiminnan puolesta. Se on oivallinen lukukirja kaikille yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostuneille.

Kustantaja: Into
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789522643261
Ilmestymisvuosi: 2014
Kirjastoluokka: T17.1
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Tietopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen5
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 10
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.