Wahlroos (p)

Pietiläinen, Tuomo

Älykkään öykkäri-isän lahjakkaasta hulttiopojasta Björn Wahlroosista kasvoi pelätty ja ulkomaillakin arvostettu yritysjohtaja. Hänen kabinetissaan lounastavat ne, joilla on taloudellista ja poliittista valtaa tai kiinnostavaa tietoa. Mutta hän on paitsi äkkirikastumisen Suomen ennätyksen tehnyt mies myös inspiroiva keskustelukumppani, jota kuvaillaan vaimoaan, lapsiaan ja lapsenlapsiaan rakastavaksi isoisäksi.

Wahlroos – Epävirallinen elämäkerta perustuu yli kahteensataan haastatteluun ja kymmeniin arkistolähteisiin. Harvinaislaatuinen tutkivan journalismin hanke valottaa Wahlroosin lapsuuden, nuoruuden, rikastumisen ja Pohjoismaiden valloituksen. Keskeisessä roolissa on myös hänen ympärilleen partiovuosista lähtien kasvanut hyvä veli -verkosto.

Kirjan on kirjoittanut 25 journalismin maisteriopiskelijaa Tampereen yliopistosta yhdessä yliopiston vierailijaprofessori Tuomo Pietiläisen kanssa. Pietiläinen on palkittu Helsingin Sanomien toimittaja ja ehkä Suomen tunnetuin tutkiva journalisti. Hän oli ehdolla Suuren journalistipalkinnon 2012 saajaksi.

Työryhmä: Peppiina Ahokas, Nelli Ahosola, Heta Hassinen, Anna von Hertzen, Anna Humalamäki, Johanna Junttila, Päivi Kerola, Esa Koivuranta, Susanna Kosonen, Hanna Laukkanen, Pekka Leiviskä, Karoliina Liimatainen, Juho Maijala, Päivi Mattila, Anna-Sofia Nieminen, Maarit Nykänen, Kati Pehkonen, Sanna Raita-aho, Katri Simola, Tuija-Tiitta Sorjanen, Helmiina Suhonen, Iida Tikka, Päivi Tohmo, Mari Uusivirta ja Annina Vainio.

Kustantaja: Into
Sidosasu:
ean: 9789522643001
Ilmestymisvuosi: 2014
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Tietopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.