Eurokriisin anatomia - mitä globalisaation jälkeen?

Patomäki, Heikki

Kun tulevaisuuden ennakointi perustuu luuloon, talouden pyörremyrskyt tulevat pakostakin yllätyksenä. Globaali rahoituskriisi 2008-2009 ja sitä seurannut Euroopan velkakriisi äimistytti paitsi tavalliset kansalaiset myös useimmat niin sanotut asiantuntijat. Heikki Patomäki kertoo miksi - ja ehdottaa miten valmistautua paremmin tulevaan.

Eurokriisin anatomiassa Patomäki purkaa huolellisesti auki Euroopan velkakriisin historian ja todelliset syyt. Patomäki analysoi tarkkaan ristiriitaisen ja hauraan talous- ja rahaliiton EMUn valuviat.

Heikki Patomäki on maailmanpolitiikan professori Helsingin yliopistossa. Hän on julkaissut parikymmentä kirjaa. Patomäen kirjat ja keskustelunavaukset ovat herättäneet vilkkaan julkisen keskustelun niin Suomessa kuin maailmalla. Eurokriisin anatomia on julkaistu vuonna 2013 myös englanniksi ja kreikaksi.

Eurokriisin anatomian pokkariversio on teoksen kolmas suomenkielinen päivitetty painos, johon on lisätty uusi esipuhe, joka käy perusteellisesti läpi viimeisimmät sopimukset ja vaiheet, sekä Britanniassa julkaistu laaja haastattelu.

Kustantaja: into20
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789522642691
Ilmestymisvuosi: 2013

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter1
Rosebud Maria2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha4
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.