Anomalia

Gustafsson, Laura

Anomalia antaa äänen niille, jotka eivät puhu ja joita ei siitä syystä kukaan kuuntele. Mutta se on hyvin vaikeaa. Miten kirjoitetaan kielellä, jonka käyttäjät eivät kirjoita.

Jotkut ovat aina äänekkäämpiä kuin toiset. Ludvig Wittgenstein sai kirjoittaa esipuheen. Jos jostain ei voi puhua, eikö siitä juuri silloin pidä puhua.

Koska ihmiselle lajityypillistä sielua ei voi tieteellisesti todistaa, pitäisikö muutenkin pidättäytyä tarkastelemasta ihmistä luonnontieteellisestä näkökulmasta.

Jos kertoo oikeista henkilöistä, onko moraalisempaa puhua totta kuin valehdella silloinkin kun he ovat tehneet hirveitä asioita. Menettääkö henkilö oikeuden yksityisyyteensä jos hän tekee hirveän asian. Entä menettääkö henkilö oikeudet elämäänsä 70 vuotta kuolemansa jälkeen.

Anomaliassa melkein kukaan ei pelastu. Se on surkeaa. Yksi lapsi kuolee, toinen saa syntyä. Onko oikein syyttää sivullisia, kun he eivät tehneet mitään.

Onko oikeuskelpoisuuden vaatimuksena se, että henkilö ymmärtää hyvän ja pahan. Miten tämä todistetaan.

Kustantaja: Into
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522642387
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10+
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.