Polkuja metsään

Borg, Pekka

Polkuja metsään kertoo metsäluonnosta, luonnon tarjoamista palveluista ja niiden merkityksestä ihmiselle - myös luontoa uhkaavista vaaroista. Ekosysteemipalvelujen turvaamista tarkastellaan metsässä, maaseudulla ja lopuksi ihmisen taloudessa ja hyvinvoinnissa. Kirja pohtii porotaloutta, linnuston uhanalaisuutta, jokamiehenoikeuksia, riistanhoitoa, turvepolitiikkaa, metsien riittävyyttä, luonnon monimuotoisuuden turvaamista, viherkaavoitusta ja maankäytön suunnittelua.

Aineellinen hyvinvointimme rakentuu paljolti luonnonvarojen ja energian käytön jatkuvalle kasvulle. Eläminen velaksi, energian ja luonnonvarojen tuhlaus ja ylellisyyskulutus ovat monille kuin saavutettu etu, josta ei hevin haluta luopua.

Miten turvata metsät ja luonto hyvinvointiyhteiskunnan ja palvelujen perustana?

Polkuja metsään kirjoittajat ovat suomalaisia ympäristönsuojelun asiantuntijoita. Mukana ovat muun muassa Eeva Furman, Ilkka Hanski, Maija Kaukonen, Pekka Borg, Markku Sakari Meriluoto, Sini Harkki, Outi Jääskö, Pertti Koskimies, Jarna Pasanen, Marko Ulvila ja Katriina Soini.

Kustantaja: Into
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789522641267
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 6758
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Luonnontieteet

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.