Enkelit ystävinä — Miten otat vastaan rakkauden

Nevalainen, Sanni

Enkelit ystävinä on maanläheinen tosielämän kuvaus Sanni Nevalaisen ja hänen enkelikoulustaan valmistuneiden enkelihoitajien elämästä enkeleiden kanssa.

Kirjassa Sanni kertoo siitä, miten hän elää elämäänsä enkeleiden kanssa. Miten hän esittää enkeleille kysymyksiä ja saa niihin vastauksia. Usein vastauksena on ollut harjoitus, jonka tekemällä löytyy vastaus omasta itsestä.

Kirja sisältää runsaasti harjoituksia, jotka avaavat ja voimistavat yhteyttä näihin mahtaviin ja rakkaudellisiin valon sanansaattajiin. Harjoituksia ja enkelihoitajien
tekstejä on moniin eri elämäntilanteisiin, esimerkiksi suorittamisen lopettamiseen ja tekemiseen vain ilon kautta sekä rakkaudelle avautumiseen ja sen vastaanottamiseen. Kaikki kirjan harjoitukset avaavat ja voimistavat yhteyttäsi
enkeleihin ja valon ja rakkauden maailmaan. Kirjan avulla pääset upealle matkalle itseesi ja voit saada elämääsi lisää iloa, oivalluksia, tasapainoa ja rakkautta.

Enkelit ystävinä on Sanni Nevalaisen enkeli trilogian itsenäinen päätösosa. Muut osat ovat Enkeleiden matkassa (Viisas Elämä 2018) ja Enkelit arjessa (Viisas Elämä 2019).

Sanni Nevalainen on ekonomi, entinen kilpapurjehtija, Suggestoterapeutti SHY ja kouluttaja. Enkelikoulua Sanni on pitänyt yli 11 vuotta. Lisäksi hän on Valon Taiteilija. Sanni maalaa enkeleiden kanssa sydämen ja sielun kuvia. Hän myös opettaa enkeleiden ohjauksessa maalaamista ja tekee tilaustöitä. Sannin kotisivu on www.valonvoimaa.fi

Viisas Elämä on julkaissut Sannin ja Katja Frangen upeat Intuitio-kortit vuonna 2017. Lisäksi Sannilta on julkaistu muistikirja Rakkauden polulla sekä meditaatio-tallenne Tie Runsauteen vuonna 2019.

Kustantaja: Viisas Elämä
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789522608604
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 17.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.