Jaksaa, jaksaa! Näkökulmia vaaralliseen ja kantavaan vahvuuteen

Merikallio, Isa

Nykymaailman ja erityisesti työelämän ihailluin persoonallisuuden piirre on vahvuus. Tätä piirrettä tavoitellessamme lupaamme enemmän kuin pystymme lunastamaan ja haalimme enemmän suoritteita kuin jaksamme kantaa. Tällä tiellä sanomme kyllä asioille, joille olisi hyvä kyetä sanomaan ei. Vastaavasti sanomme ei asioille, joille meidän tulisi sanoa kyllä. Elämä ei rakennu kestävälle perustukselle tällaisilla ratkaisuilla.

Vaarallinen vai kantava vahvuus on kirja, joka auttaa tosielämän esimerkkien avulla lukijaa ymmärtämään niitä alitajuisia motiiveja, jotka johdattavat valitsemaan liikaa suoritteita ja tavoitteita. Kirjan avulla selviää, mitä on aito, kestävä vahvuus ja miten sen varaan voi rakentaa nykyistä paremman roolin suhteessa omaan itseen, työhön, muiden tarpeisiin ja toiveisiin. Koko elämän suunnan voi muuttaa pienillä arjen valinnoilla. Heikoksi ei kuitenkaan tarvitse ryhtyä.

Isa Merikallio valmentaa menestyviä suorittajia rennompaan, vapaampaan ja elinvoimaisempaan elämään. Hän on taustaltaan kilpaurheilija, johtaja ja yrittäjä, joka on kantapään kautta oppinut elämään uudella otteella.

Merikalliolta on aikaisemmin ilmestynyt Suorituselämästä merkityselämään - yhden sanan elämänmuutos (Basam Books 2013) ja Vilpittömästi välinpitämätön - vapauta piilevien motiivien voimat (Basam Books 2014).

Kustantaja: Viisas Elämä
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789522604057
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 173
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Basam Books

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.