Schubertin Talvinen matka Winterreise

Bostridge, Ian

Upea Winterreise nyt kirjana!

Franz Schubertin (1797 - 1828) säveltämä Winterreise (Talvinen matka) on eräs voimakkaimpia ja arvoituksellisimpia klassisen musiikin mestariteoksia. Se koostuu kahdestakymmenestäneljästä pianolla säestetystä liedistä. Niiden runomuotoiset tekstit kertovat nuoresta miehestä, joka epätoivon valtaamana ja hylättynä vaeltaa maaseudulle, lumen, pimeyden ja kylmyyden keskelle.

Schubertin Talvisen matkan kirjailija on huippulahjakas englantilainen tenori Ian Bostridge. Hän on esittänyt Schubertin teoksen yli sata kertaa. Tässä kirjassaan hän valottaa teoksen syntyhistoriaa, arvoituksia ja musiikillisia vivahteita ja avaa nuorena kuolleen Schubertin herkkävaistoista mielenmaisemaa nykylukijoille. Hän pohtii Winterreisen herättämiä vaikutelmia ja kertoo myös aikakauden muista taiteena- loista. Kirja johdattaa meidät kulttuurihistorialliselle matkalle 1800-luvun Wieniin, varhaisromantiikan aikakaudelle.

Schubertin Talvinen matka on upea kirja paitsi musiikin ystäville, myös kaikille henkisestä kulttuurista kiinnostuneille. Teos sopii myös hyvin lahjakirjaksi, sillä siinä on korkealaatuinen kuvitus. Kirjan englanninkielinen alkuteos on saanut ylistävän ja innostuneen vastaanoton.

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522603890
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 78.9

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.