Emotionaalinen vapaus -  vapaudu kielteisistä tunteista ja muuta elämäsi
Ei saatavilla

Emotionaalinen vapaus - vapaudu kielteisistä tunteista ja muuta elämäsi

Orloff, Judith

 

Kuvittele itsesi täysin rauhalliseksi keskellä pahinta aamuruuhkaa. Kuvittele pysyväsi tyynenä, vaikka työnantajasi on moittinut sinua koko päivän. Mitä jos vihan ja ärtyneisyyden sijaan elämäsi sisältäisi lämpimiä ihmissuhteita ja yhteenkuuluvuuden tunnetta? Mitä jos elämässäsi vallitsisi emotionaalinen vapaus?

Yhdistelemällä lääketiedettä, psykologiaa ja energiatietoisuutta Emotionaalinen vapaus viitoittaa lukijan polulle, jonka määränpäänä on oppia kohtelemaan itseä ja toisia ystävällisesti ja rakkaudella.

Muutos tapahtuu itsetutkiskelun kautta. Kielteisillä tunteilla on vastavoimansa: masennuksella toivo, vihalla myötätunto, pelolla rohkeus. Tämä kirja näyttää käytännönläheisten ohjeiden ja tosielämän esimerkkitapausten avulla, kuinka kielteiset tunteet voi tunnistaa ja muuttaa myönteisiksi.

Jokainen voi irrottautua tuhoavien tunteiden vallasta ja vapautua emotionaalisesti. Myönteisen muutoksen aika on nyt.

Judith Orloff on psykiatritutkinnon suorittanut lääketieteen tohtori, joka työskentelee kliinisen lääketieteen apulaisprofessorina Los Angelesissa. Orloff on saavuttanut kansainvälisesti tunnustetun aseman intuition, energian ja perinteisen lääketieteen vuorovaikutuksen asiantuntijana. Aiemmin häneltä on ilmestynyt teos Myönteinen energia (Basam Books 2006), joka saavutti suuren suosion eri puolilla maailmaa ja on käännetty yli kahdellekymmenelle kielelle. Orloff asuu Los Angelesissa, Kaliforniassa.

 

Kustantaja: Viisas Elämä
Sidosasu:
ean: 9789522603340
Ilmestymisvuosi: 2014
Kirjastoluokka: 173

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.