Veren syvyys

Nadel, Barbara

Bosporin rannalta löytyy nuoren miehen ruumis, jonka kurkku on viilletty kylmäverisesti auki. Henkilöpapereiden perusteella tunnistetun miehen albanialainen perhe kieltäytyy auttamasta tutkimuksissa. On ilmeistä, että poliisilla on hyvin vähän sanomista siihen, millä lailla albaanisuvut ratkovat keskinäisiä kiistojaan. Komisario Çetin Ikmen, joka on itsekin albanialaista sukua äitinsä puolelta, alkaa selvittää tuon eristyneen kansan omalaatuisia verikostoperinteitä ja huomaa joutuvansa pahaan välikäteen oman syntyperänsä takia.

Samaan aikaan komisario Suleymanin naisystävä, psykiatri Zelfa Halman hoitaa nuorta miespotilasta, joka uskoo olevansa vampyyri. Nuorukaisen sisar on ilmeisesti tuntenut murhatun albaanin, mutta suhteeseen liittyy hyvin erikoisia piirteitä. Tohtori Halmanin ja toisen lääkärin, patologi Arto Sarkissianin apu on jälleen kerran tarpeen, kun Ikmen ratkoo merkillistä tapausta, joka paljastaa myös hätkähdyttäviä asioita komisarion omasta menneisyydestä.

Kustantaja: Moreeni
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522541291
Ilmestymisvuosi: 2012
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.