Joulupallot

Arne & Carlos

Arne ja Carlos ovat norjalais-ruotsalainen muotisuunnittelijapariskunta, jonka vaatteissa ja tekstiileissä elävät skandinaavisen neuleperinteen aiheet, tekniikat ja värit. He asuvat Oslon ulkopuolella vanhassa asemarakennuksessa, jonka rustiikkia tunnelmaa korostavat perinteinen maalaisromanttinen sisustus ja pihan omat kanat. Arnen ja Carlosin jouluvalmisteluja ja tilan koristautumista jouluun päästään seuraamaan upeassa Joulupallot-kirjassa.

Joulupallot innostaa aloittelevatkin käsityöharrastajat neulomaan ihastuttavia jouluisia palloja, jotka käyvät niin kuusen koristelemiseen, pakettien viimeistelemiseen kuin pöydän kattamiseen. Kirjan 55 pallomallissa kirjoneulotaan talvisia kuva-aiheita lumihiutaleista ja poroisat ornamenttikuvioihin. Nopeasti valmistuvat pallot on helppo ja hauska tehdä selkeiden ohjeiden avulla. Kirjan alussa neuvotaan yksityiskohtaisesti myös kirjoneulomisen perustekniikat ja pallojen täyttäminen.

Kustantaja: Nemo
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522401069
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 65

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.