Salaisuuden vartija - runoja

Silaste, Tuomo K.

Tämän kolmannen runokokoelmani, Salaisuuden vartija, runot ovat heijastumia täysillä eletystä elämästä, sen iloista ja suruista. Runot liittyvät erilaisiin elämän tilanteisiin ja tapahtumiin. Niissä on ikuinen kaipuu taakse jääneeseen nuoruuteen. Ihmismieli palaa kuitenkin aina uudelleen ja uudelleen noihin muistoihin. Silloin rakkaus poltti kuin kekäle sielun syövereissä.

Kaikki on loputonta ilotulitusta, rakkauden tuskaa, unhoitusta ja elämän kärsimystä, kuoleman läsnäoloa. Se lähenee kaiken aikaa. Lopulta se tulee ja ottaa meidät jokaisen vuorollaan. Viimeistään silloin, kun musteen-siniset varjot tanssivat suljettujen silmiemme takana ja edessä Telluksen jumalain universaalinen valtakunta.

Tämän runokokoelman runot on kirjoitettu viiden viimeisen vuoden aikana. Tässä kokoelmassa, Salaisuuden vartija, on kolme osiota: Osio I: Salaisuuden vartija, Osio II: Elämänkulku ja osio III: Sininen lintu.

 

Kustantaja: Mediapinta
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789522350817
Ilmestymisvuosi: 2009
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Runot

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.