Neljätuhatta viikkoa
Ei saatavilla

Neljätuhatta viikkoa

Burkeman, Oliver; Strellman, Urpu

Normipäivä nykytyöelämässä: sähköpostilaatikko tulvii, to-do-listat pitenevät, yhä useampi kiireellinen asia vaatii huomiota, tunnit eivät riitä, keskittymiskyky hajoaa. Ratkaisuksi haetaan tehokkuutta ja ajanhallintakonsteja, tapoja tehdä vielä vähän enemmän. 

Arkikiireiden takana on kuitenkin yksi perimmäinen ongelma, jota ei voi ratkaista. Ihmisellä on koko elämässään aikaa rajallinen määrä - nelisentuhatta viikkoa, jos selviää 80-vuotiaaksi. 

New York Timesin ja Sunday Timesin bestsellerlistoille heti ilmestyttyään noussut Neljätuhatta viikkoa on uudenlainen opas ajan hallintaan. Sen sijaan, että pyrimme mahdottomaan päämäärään - saamaan kaiken tehtyä - meidän tulee ymmärtää rajallisuutemme ja keskittyä tekemään asioita, jotka tekevät elämästämme hyvän. Loputtoman aikataulujen ja vaatimusten kanssa kamppailemisen ei tarvitse olla pysyvä elämäntilanne, vaan siihen johtaneista valinnoista voi oppia pois. 

Neljätuhatta viikkoa nojaa eri aikojen filosofien, psykologien ja muiden ajattelijoiden näkemyksiin. Se muovaa uudelleen käsityksemme ajasta - ja vapauttaa meidät sen hirmuvallasta. 

Kustantaja: Siltala
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522349637
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 17.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.