Sistersin veljekset

Witt, Patrick de

Herman Kermit Warmin on kuoltava. Se on arvoituksellisen kommodorin mahtikäsky, jonka panevat toimeen Sistersin veljekset Eli ja Charlie. Vaikkei Elillä olekaan samanlaista intoa viskinjuontiin ja tappamiseen kuin veljellään, ei hän juuri muunlaisesta elämästä tiedä. Mutta heidän kohteensa on vaikeasti tavoitettava saalis, ja matkalla Oregon Citystä Herman Kermit Warmin kultakaivosvaltaukselle Sacramentoon Eli alkaa miettiä, mitä hän elämällään tekee - ja kenen vuoksi.


Sistersin veljekset on kunnianosoitus klassiselle westernille, joka Patrick deWittin käsissä muuttuu unohtumattoman koomiseksi. Vakavamielinen ja huolellinen Eli kertoo veljesten väkivaltaisen odysseian melankolisella ja monimielisen vakuuttavalla äänellään. Veljesten tielle osuu mitä kirjavin joukko huijareita, roistoja, häviäjiä ja uhreja 1850-luvun Villin Lännen rajaseudulta, mutta ylittämättömimmät hahmot ovat Sistersin veljekset, joita veri, väkivalta ja rakkaus yhdistävät.

Patrick deWittin jäljiltä western ei ole enää entisensä.

Kustantaja: Siltala
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789522341631
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.