Kottikärrykaruselli

Nieminen, Veera

Vuoden riemastuttavin romaani!

Humoristinen romaani hevosmaailmasta ja vähän ihmistenkin. Suursuositun Avioliittosimulaattorin tekijä osuu taas ytimeen kuin kavionpotku!

Hevosten kanssa kyllä pärjää, ihmisten kanssa on joskus toisin. He tuovat tallille kaiken: takertuvuutensa, traumansa, aviokriisinsä ja kuusi kuutiometriä tavaraa yhdelle hevoselle. Serkkupoika lisää Katrin kuormaan vetelänoloisen tyttärensä, Jennican ceellä. Tähän asti on majoitettu vain hevosia eivätkä teinit kuulu unelmaan, jota hevosalalla eletään. Toisaalta ei siihen alkuaan kuulunut köyhyyskään, ja kesäasukkaan ottamalla tienaisi mukavasti. Mutta mitä kaikkea sukulaistyttö tuo tullessaan?

"Nyt täytyy sanoa, että kylläpäs oli lystiä kyytiä. Veera Niemisen esikoisteos Avioliittosimulaattori on kerralla hotkaistava, vatsanpohjaa pompotteleva trippi." Helsingin Sanomat

"...huomaan lukiessani tyrskiväni ääneen julkisilla paikoilla." Turun Sanomat

Veera Nieminen (nykyisin Ahlgren, s. 1978) on karjalaissyntyinen monitoiminainen, joka emännöi hevostilaa Ylöjärvellä, kirjoittaa kolumneja ja tekee energiahoitoja. Hänen kolmas romaaninsa Kottikärrykaruselli vie lukijan nauramaan hevosmaailman kulissien taakse. Niemisen esikoisromaani Avioliittosimulaattori (2013) saavutti suursuosion ja oli äänikirjana ilmestyessään (2015) heti BookBeatin kärkisuosikkeja.

 

Kustantaja: Tammi pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789520452575
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: T 84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen9
Rosebud Citycenter2
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.