...ja metsän valkeat varjot

Gripe, Maria

Maria Gripen rakastettu, ajaton klassikko!

Palvelustyttö Carolin ja 14-vuotias Berta tempautuvat huimaan seikkailuun mystisen, 1900-luvun alkuun sijoittuvan Varjo-sarjan toisessa osassa.

Carolin ja Berta pestautuvat kaksoissisarusten seuralaisiksi Rosengåvan linnaan. Valkeiden ruusujen keskellä uinuva linna synkkine salaisuuksineen, eristyneinä varttuneet kaksoset Arild ja Rosilda, salakäytävät ja kuolleiden kyynelet luovat lumotun, menneiden vuosisatojen henkeä huokuvan ympäristön, jossa Berta etsii vastauksia moniin arvoituksiin. Miksi kaksosten äiti hukuttautui? Mitä lukitussa tornissa on? Ja kuka oikeastaan on Carolin, kiehtova seikkailija joka vaihtaa roolia hetkestä toiseen ja hallitsee ihmisiä selittämättömällä tavalla?

Kansainvälisesti tunnettu Maria Gripe (1923-2007) oli ruotsalainen lasten- ja nuortenkirjailija, joka teki läpimurtonsa 1960-luvun alussa Josefin-romaaneilla. Yhteensä hän kirjoitti 38 kirjaa, joita on käännetty 29 kielelle. Gripe on saanut lukuisia palkintoja kirjoistaan sekä Ruotsissa että ulkomailla. Gripe tunnetaan myös mystisen, yliluonnollisia teemoja sisältävän Varjo-sarjan tekijänä. Tämä neliosainen romaanisarja julkaistiin suomeksi 1980-luvulla ja se on vakiinnuttanut asemansa kaikenikäisten lukijoiden unohtumattomana suosikkina.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520452339
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: L 84.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2311lapset 1pöytä

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.