Piparkakkutalo

Egan, Jennifer

Internet tietää salaisuutesi, mutta se on vasta alkua.

Enteellinen romaani ihmisistä teknologian vietävinä, somesta jonka kautta pääsee toisen ihmisen tietoisuuteen. "APUA!" - Margaret Atwood

Bix Boutonilla on liikeidea: lataa tietoisuutesi pilveen ja selaa muistojasi kuin valokuvia. Samalla saat pääsyn toisten ihmisten muistoihin, sillä jaettu tietoisuus on parempi tietoisuus. Mikä voisi mennä pieleen? Aika suuren hämäyksen sisarteos Piparkakkutalo suuri amerikkalainen romaani, jossa Jennifer Egan luo terävän katseensa perhesuhteiden epätoimivuuteen, ihmisluonnon surkuhupaisuuteen sekä uuden teknologian houkuttaviin mutta joskus niin tuhoisiin seurauksiin.

Toimittaja ja kirjailija Jennifer Egan (s. 1962) ampaisi nykykirjallisuuden maailmankartalle teoksellaan Aika suuri hämäys (A Visit from the Goon Squad), josta hän sai sekä Pulitzer- että National Book Critics Circlen palkinnon. Hän on saanut useita palkintoja myös tutkivasta journalismistaan. Piparkakkutalo on hänen kuudes romaaninsa. Se oli käytännössä kaikilla merkittävillä vuoden 2022 lukulistoilla, mm. Barack Obaman, New York Timesin, Kirkus Review’n, Timen, Publishers Weeklyn, Harper’s Bazaarin, Politicon ja New Yorkerin.

 

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520449414
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.