Zeus Mahtava 2. Synkän sarvipään sokkelo

Boyer, Crispin

Kreikan myyttejä, hurmaavia eläimiä ja hulvattoman huimia seikkailuja!

Tervetuloa Olympos-vuoren löytöeläinkeskukseen! Tarinan tähti on Zeus Mahtava, jumalten kuningas ja hamsteri, joka hallitsee lemmikkikaupan valtakuntaa yhdessä muiden jumalien kanssa, joihin kuuluvat Athene-kissa, Demeter-sirkka, Ares-koira ja Poseidon-pallokala.

Olympos-vuoren löytöeläinkeskuksen jumalat eivät koskaan peräänny mytologisesta haasteesta. He ovat jo ratkaisseet kultaiset kirpun tehtävän ja voittaneet pelottavan lohikäärmeen, eikä mikään voi pysäyttää heitä - tai niin he ainakin luulevat. Mutta kuinka käy, kun uusi tehtävä johtaa heidät salaperäiseen sokkeloon, jonka kerrotaan olevan tulta hönkivän, hirmuisen härkähirviön koti? Liity Zeus-hamsterin, Athene-kissan, Demeter-heinäsirkan, Poseidon-pallokalan ja herkkusuumopsi Areksen seuraan heidän tähän asti hikisimmässä seikkailussaan!

Löytöeläinkeskus sijaitsee USA:n Georgian Athens-kaupungissa, ja sen omistaa Artie, joka rakastaa kodittomien eläinten lisäksi antiikin Kreikan tarinoita. Hän on nimennyt keskuksen eläimet jumalten nimillä, ja eläimet tempautuvatkin antiikin Kreikasta tuttuihin seikkailuihin. Kirjan loppuosassa on tieto-osuus, joka vie kartan ja tarinan avulla alkuperäisen myytin ja sen henkilöiden äärelle.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520448653
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.